Desenvolupem solucions globals en comunicació visual

Globus es un estudi de disseny gràfic, multimèdia i fotografia on desenvolupem solucions globals en comunicació visual. Fundat el 1990, combinem experiència amb evolució tecnològica. El nostre objectiu és aconseguir, gràcies al disseny i l’anàlisi, que el teu producte obtingui avantatges en el seu mercat.

Un espai de 800 m² diferent

Per a què un estudi tan ampli? Per què integrem un estudi de disseny gràfic i multimèdia amb un gran plató tecnològic on treballar a gust, amb ordre, i per què una resposta coordinada en el mateix espai implica reducció de costs i rendibilitat en els projectes.

El disseny i la creativitat és rendible, les noves tecnologies també

Sabem escoltar, per això som especialistes en conèixer el teu producte i aconseguir una bona posició al seu mercat. Desenvolupem projectes pràctics, útils per incrementar vendes. Tenim l’estratègia, experiència i creativitat per aconseguir-ho.

Des del núvol. Tenim una visió global

Sabem que els mercats canvien a una velocitat increïble, i per adaptar-se a ells és necessari el coneixement de les noves tecnologies.
A Globus complementem sls suports off-line com catàlegs, PLV o packaging amb les noves eines on-line de la xarxa: Perfil digital, web, posicionament, aplicacions específiques on-line, campanyes e-mail, … et podem ajudar a aconseguir avantatges i rendibilitat amb elles.

Som part activa del teu equip. Naveguem en la mateixa direcció

No importa la mida de la teva empresa, tenim capacitat d’adaptació per integrar-nos al teu equip, amb proactivitat, anàlisi i claredat. Aquesta és la nostra estratègia.

Parlem-ne!
Necessites ajuda?
Hola!
En què podem ajudar-te?